Izrada web stranica i web dizajn - Cicero

 

Vina Laguna složena su u piramidu od svježih, živahnih vina za svakidašnju potrošnju pa do iznimnih, kompleksnih vina za vinske znalce, sve s jednim ciljem – zadovoljstva i užitka na istarski način, s lakoćom. Vina Laguna oličenje su istarskog načina života, a tajna njihove posebnosti leži u svježem i čistom istarskom zraku, gdje se raskošno zelenilo susreće s obalnim povjetarcem. Ova istarska vina prožeta su lakoćom i svježinom umjerene klime te uravnotežena modernim načinom proizvodnje vina.

 

 

Lagana i svježa Vina Laguna objedinjuju širok asortiman kvalitetnih i vrhunskih vina.

 

 

Vina Laguna Select
To su vina istarskoga stola koja kvalitetom i jednostavnošću odražavaju lakoću postojanja u Istri: zbog niskog sadržaja alkohola za svakidašnje uživanje, u kombinaciji s laganim istarskim jelima razotkrivaju osjećaj zadovoljstva istarskim načinom života. Visokokvalitetna vina od grožđa s odabranih lokacija, brižljivo njegovana i proizvedena uz pomoć najsuvremenije tehnologije – sve s jednim ciljem – zadovoljstva i užitka na istarski način, s lakoćom.

 

Vina Laguna Festigia
To su vina za posebne prilike, kao što su istarske gozbe i slavlja. Samo najbolji grozdovi iz odabranih vinograda Vina Laguna ručno se beru za vina pod etiketom FESTIGIA. Kada istraživači I ljubitelji hrane i vina posjete Istru, otkriju – točno nasuprot Venecije – najbližega talijanskog konkurenta za užitke stola. U Vinima Laguna Festigia pronalaze vrhunska vina koja se sljubljuju s najslavnijim istarskim jelima, od tartufa do mesa od boškarina. Vina to postižu elegancijom, čime postaju dijelom lakoće postojanja u Istri.

 

Vina Laguna Festigia Riserva
Festigia Riserva najbolja su vina u seriji Vina Laguna s najboljih položaja za uzgoj vinove loze. Među najboljim vinima u Istri uspjeli su spojiti duboku voćnost vina s prirodnom lakoćom istarskoga karaktera, sa stilom koji vino tog ranga rijetko doseže. Stvorena su kao nagrada gurmanima i vinskim znalcima koji otkrivaju užitak istarske gastronomske i enološke scene.

 

"Kvaliteta današnjih Vina Laguna je porasla, vina su lagana, elegantna i definitivno odražavaju karakter Istre i prezentiraju ono što Istra nudi iz svojih različitih položaja i tla," izjava Stevena Spurriera, vinskog stručnjaka iz Engleske možda najbolje dočarava dojmove kupaca, ljubitelja vina.