Bonito

Bonito kao premium brend kompanije Mladegs Pak je renomirani domaći proizvođač prehrambenih proizvoda sa bogatim asortimanom od preko 350 artikala koji su zasluženo osvojili povjerenje kako domaćica tako i ugostitelja u proteklih 30 godina tradicije kvaliteta. Zahvaljujući kvalitetu, Bonito proizvodi lako pronalaze svoje mjesto na tržištu i dio su obroka u preko 20 zemalja širom svijeta.

 

Brend Bonito postoji od 1989. godine i stvara visokokvalitetne proizvode sa ciljem da budu dio domaće kuhinje i pripreme hrane u svakom domaćinstvu i ugostiteljstvu. Proizvodnja se odvija na preko 10.000 m2 novoizgrađenih objekata uz poštovanje najviših svjetskih standarda u proizvodnji hrane. Dokaz kvaliteta su i priznati HACCP, ISO i IFS certifikati. Uz kontinuirano ulaganje u proizvodnju i lansiranje novih proizvoda, asortiman proizvoda zadovoljava sve kulinarske potrebe porodica i ugostitelja koji teže kvalitetnom i ukusnom obroku.

 

Bonito proizvodi nastaju samo od sirovina provjerenog kvaliteta upotrebom najsuvremenije tehnologije. Kvalitetom i okusom su osvojili srca potrošača te ostali dio obiteljske tradicije i zdrava navika svih.

 

Proizvodi marke Dominus pojavili su se na tržištu 2006. godine, s ciljem da opravdaju povjerenje onih kojima trebaju kvalitetni, praktični i sigurni proizvodi, s kojima svako jelo uvijek uspije. Svoju najveću primjenu pronašli su upravo kao sastavni dio ukusnih jela u poznatim HoReCa kanalu prodaje. Jela renomiranih domaćih kuhara sačinjena su od Dominus proizvoda.