Izrada web stranica i web dizajn - Cicero

Tvrtka Binvest d.o.o. u suradnji sa njemačkom tvrtkom Mastiok Bau GmbH iz Berlina donirala je Osnovnoj Školi  Franice Dall’era  15 novih računala. Inicijativu za donaciju računala pokrenula je ravnateljica škole Mirjana Mikulić,  s ciljem omogućavanja što boljih uvjeta učenicima Osnovne Škole Franice Dall’era. Dosadašnja računala koja je škola imala su dotrajala, te je izvođenje nastave na njima bilo neizvedivo. Naša tvrtka u suradnji sa tvrtkom Mastiok Bau odazvala se na poziv ravnateljice, kako bi učenicima koji pohađaju navedenu školu omogućili kvalitetno informatičko obrazovanje. 

Djelatnice IT sektora naše tvrtke obavile su uvid u stara, te su ista zamijenile novim računalima koja spremno čekaju prve učenike.

 

Binvest d.o.o. već duži period prati  svojim doprinosom projekte  učenika, kako iz Posušja tako i njegove šire okolice, te je uz njih kroz veći dio aktivnosti. Ovom donacijom učenici Osnovne Škole Franice Dall’era dobili su mogućnost nesmetanog  izvođenja nastavnog programa informatike kroz narednih nekoliko godina.