Destilerija Aura – “Rukom ubrano, s ljubavlju pripremljeno”

Novost iz Binvesta je da smo postali ekskluzivni uvoznik i distributer Aura proizvoda!

Tvrtka ‘Aura proizvodi’ sa sjedištem u Buzetu, Istra, Hrvatska bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mjesta.

U njihovoj proizvodnji mogu se naći zanimljive delicije, od džemova do rakija koje odležavaju do tri godine, pola godine na maceraciji, nakon toga se talože te pretaču kroz sljedeće dvije i pol godine i do šest puta kako bi se na prirodan način izgubio talog.
Baza svih rakija je domaća kuhana rakija od dropa, kruške ili jabuke.

 

Posebno mjesto u njihovoj proizvodnji zauzima Gin Karbun spravljen od žitnog destilata, borovice te 20 začina. Gin Karbun prolazi filtraciju kroz aktivni ugljen te ga nudi kao važnu komponentu kod posluživanja. Inspiriran je snagom posljednjih karbunara s Ćićarije, područja na kojemu rastu isključivo prirodni sastojci ključni za nastanak Gin Karbuna.
Gin Karbun osvojio je zlatnu medalju na prestižnom natjecanju World Spirits Awards 2021.

 

Proizvodi ‘AurA’ na tržištu su prepoznati kao vrhunski brend u koji je uloženo puno rada i neizmjerno velika količina ljubavi za svaki proizvod, stoga i njihov slogan potkrepljuje sve prethodno rečeno: „RUKOM UBRANO, S LJUBAVLJU PRIPREMLJENO“.

U našoj ponudi možete pronaći sljedeće ‘AurA’ proizvode:

– Aura Teranino 0,2L; 0,5L; 0,7L

– Aura Medenica 0,2L; 0,7L

– Karbun Gin 0,75L