BINVEST APP – beskontaktno naručivanje u HoReCa kanalu

BINVEST APP pojednostavljuje i ubrzava Vaše narudžbe.

Još jedna novost u ponudi Binvesta koja olakšava poslovanje i komunikaciju sa kupcima je Binvest aplikacija koja je lansirana na tržište u rujnu 2020. godine.

U današnjem svijetu izuzetno je bitno pratiti digitalne trendove, a mi smo se kao tvrtka oduvijek trudili maksimalno prilagođavati i biti u tijeku s tehnološkim inovacijama i napretkom. Zato smo se odlučili na Binvest APP koja je stvorena za brzo i jednostavno naručivanje, a samim time je olakšavajuća okolnost za kupce, koji su nam uvijek na prvom mjestu.
Binvest APP namijenjena je isključivo poslovnim korisnicima – HoReCa kanalu.” navodi Bariša Šušnjar, voditelj prodaje.

Ideja o aplikaciji nastala je u odjelu prodaje Binvesta, dok je realizaciju projekta vodio IT sektor poduzeća u suradnji sa tvrtkom Zero One Solutions iz Splita.

,,BINVEST APP pojednostavljuje i ubrzava Vaše narudžbe. Ovo jedinstveno rješenje, prilagođeno je za sve vrste mobilnih uređaja. Tijekom kratkog testnog razdoblja ostvarili smo veliki broj narudžbi, a u budućnosti očekujemo da će veliki broj naših kupaca prepoznati prednosti ove aplikacije. “, otkrio je Ivan Dragoja, voditelj IT sektora.

Kako funkcionira?

 

1. PREUZMI APLIKACIJU IZ GOOGLE PLAY TRGOVINE ILI APP STORE

 

2. PRIJAVI SE

 

Osobni profil – korisničko ime i lozinku kupac može zatražiti od supervizora, komercijaliste, osobno u nekoj od naših poslovnica ili putem mail adrese aplikacija@binvest-po.com.

Mogućnost pristupa aplikaciji sa više mobilnih uređaja (vlasnik, konobar – osoba koja je zadužena za narudžbu).

 

3. PREGLEDAJ

 

Na zaslonu se otvara modul sa aktualnim novostima (aktualnostima) , kao i ostali moduli – katalozi, narudžba, poslovanje – u kojemu naši kupci u svako doba mogu provjeriti svoje financijsko stanje, stanje ambalaže kao i dogovorene uvjete poslovanja te info.

 

 

4. NARUČI

Otvaranjem modula ,,Narudžba“ otvara se ponuda proizvoda s fotografijom, opisom i cijenom.

 

 

Na zaslonu se otvara modul sa aktualnim novostima (aktualnostima) , kao i ostali moduli – katalozi, narudžba, poslovanje – u kojemu naši kupci u svako doba mogu provjeriti svoje financijsko stanje, stanje ambalaže kao i dogovorene uvjete poslovanja te info.

Aplikacija kupcu pruža mogućnost ,,filtriranja“ (najčešće naručivani proizvodi, proizvodi na akciji, novi proizvodi, kao i mogućnost filtriranja svake pojedine grupe proizvoda iz naše ponude) što olakšava cijeli proces traženja proizvoda po aplikaciji.

Nakon izvršenog procesa narudžbe, kupcu na mail stiže generirana narudžba kako bi imao uvid u naručeno.

 

,,Kao novi standard komunikacije, skraćuje se vrijeme narudžbe kao i prazan hod osoba koje su zadužene za narudžbu jer ne moraju čekati komercijalistu za preuzimanje narudžbe, praviti i ispisivati dugačke popise za narudžbu ili pak osobno odlaziti na prodajna mjesta. U ovom slučaju sve što trebate je otvoriti Binvest APP i  izvršiti narudžbu“, dodao je Ivan Dragoja, voditelj IT sektora.