SANPELLEGRINO – ikona talijanskog stila i profinjenosti

Binvest d.o.o. u 2020. godini na područje Bosne i Hercegovine donosi svjetski poznato ime SANPELLEGRINO.

Trajni uspjeh S.Pellegrina duboko je ukorjenjen u njegovoj izvanrednoj baštini, simboličkoj vrijednosti i ikoničnom identitetu, a sve to označava jedinstven talijanski duh.

Još od svog osnutka 1899. godine S.Pellegrino je već više od stoljeća vrhunski brend – sinonim za stil. S.Pellegrino proizvodi distribuiraju se u preko 120 zemalja na pet kontinenata, predstavljaju izvrsnost u kvaliteti, posebno izvanredne mineralne vode.

Zahvaljujući njihovom podrijetlu, snažnoj vezi s Italijom, njenom kulturom i tradicijama, Acqua Panna i S.Pellegrino savršeno interpretiraju talijanski stil kao sintezu druželjubljivosti, blagostanja i finog blagovanja. Sommelieri, kuhari i poznavatelji širom svijeta, od SAD-a do Francuske, Njemačke do Kanade, Velike Britanije do Australije, Japana do Emirata slažu se da su ove dvije vrhunske vode odraz talijanskog načina života i dobrog okusa, čime su postali sastavni dio najboljih svjetskih trpezarijskih stolova.

U našoj ponudi možete pronaći:

S.Pellegrino – prirodna mineralna voda

 

S.Pellegrino gazirana voda je ikona stila i profinjenosti na najfinijim stolovima širom svijeta. Većina svijetskih kuhara, sommeliera i gurmana preporučuju S.Pellegrino gaziranu vodu kao idealan balans u konzumaciji hrane i vina. Visok kvalitet, živost, pretiž i gaziranost su samo neke od mnogih činjenica koje izdvajaju S.Pellegrino gaziranu vodu širom svijeta u najboljim ugostiteljskim objektima. S.Pellegrino voda potječe iz izvora doline Brembana, u pokrajini Bergamo. Korisna svojstva izvora postigla su veliku popularnost krajem 19. stoljeća, te se 1899.godine voda počinje puniti u boce i izvoziti diljem svijeta.

Acqua Panna – negazirana prirodna mineralna voda

 

Njeno putovanje započelo je 1564. godine u Villa Panna, ljetnom odmorištu obitelji Medici. Medici su otkrili izvor poznate Panna vode, te ju trasportirali u Firenzu, a sve zbog njenog zadivljujućeg okusa, koji se nigdje drugdje ne pronalazi.

Acqua Panna je savršeno izbalansirana voda, prepoznatljiva po svojoj izuzetnoj jasnoći i svježini.

 

Sanpellegrino – blago gazirani voćni sokovi

 

U Italiji je bio običaj pripremiti osvježavajuće i vrlo ukusno piće miješanjem svježeg soka od naranče, pjenušave vode i šećera. To piće nazvano je ,,aranciata”. Predstavljena je 1932. kao proširenje linije S.Pellegrino mineralne vode. Misija proizvođača bila je da ,,domaća” aranciata stalno bude dostupna za piće, održavajući obilježja prirodnosti, okusa i osvježenja.

Proces aromatizacije bio je i još uvijek se koristi za osiguranje najbolje kvalitete. Zadržavajući istu inspiraciju, Sanpellegrino danas nudi široku paletu ukusnih pića na bazi citrusa.

Sanpellegrino limenka je prva limenka na našem tržištu čija je higijena neupitna. Zaštitna folija čini Sanpellegrino limenku jedinstvenom, sa zadovoljstvom se može odmah konzumirati.

#tastefullyItalian