Guinness

U novu 2022. godinu krenuti ćemo sa odličnom vijesti za sve ljubitelje piva u BiH.
Binvest d.o.o. u suradnji sa Molson Coors BH početkom 2022. na tržište donosi Guinness.

Guinness je tamni irski stout nastao u pivovari Arthura Guinnessa na St. James’s Gateu, u Dublinu 1759. godine. Jedan je od najuspješnijih svjetskih alkoholnih brendova, koji se proizvodi u gotovo 50 zemalja, a dostupan je u više od 120 zemalja.

Diageo, vodeća svjetska kompanija vrhunskih pića, najavila je partnerstvo sa Molson Coors BH,za distribuciju proizvoda iz Diageovog pivskog portfolija u Bosni i Hercegovini počevši od 1. siječnja 2022.

“Želimo proširiti naš portfolio koji nam omogućuje da nudimo premium brendove našim kupcima i pronađemo partnere s istim vrijednostima kao Molson Coors, a koje su ukorijenjene u kvaliteti, izradi i baštini. Uzbuđeni smo i ponosni što distribuiramo ovaj poznati pivski brend u Bosni i Hercegovini. Nastavit ćemo ulagati u proizvode koji su i više nego premium te koristiti našu distribucijsku mrežu kako bismo Guinness, koji savršeno nadopunjuje naš sjajni portfolio, približili ljubiteljima piva širom zemlje”, rekao je Sergey Yeskov, izvršni direktor Molson Coors Beverage Company za srednju i istočnu Europu.