Diamonds are forever – THREE SIXTY VODKA

Binvest je od srpnja 2023. ekskluzivni uvoznik i distributer Three Sixty vodke. Ovim premium brendom proširili smo svoj dosadašnji asortiman unutar segmenta jakih alkoholnih pića.

Three Sixty je premium i lifestyle vodka – iskrena, bez kompromisa i dijamantno filtrirana. Vodku Three Sixty, ne zovu bez razloga „dijamantom među vodkama“. Proizvedena je od 100% čiste pšenice njemačkog podrijetla dorađena u složenom procesu proizvodnje. Četverostrukom destilacijom i dijamantnom filtracijom uklonjene su najsitnije čestice iz destilata vodke. To je jedini način na koji možemo biti sigurni da Three Sixty Vodka zadovoljava visoke standarde kvalitete. Rezultat je posebno čista i nevjerojatno blaga vodka. Radi se o vodki bez alergena i glutena.

Three Sixty vodka plijeni luksuznim dizajnom koji karakterizira unikatna, elegantna boca s upečatljivim reljefnim dijamantnim rezom i baršunastom etiketom. U našoj ponudi možete pronaći THREE SIXTY VODKA ORIGINAL koja je perjanica i THREE SIXTY BLACK 42, vodku idealnu za miksologije.