Izrada web stranica i web dizajn - Cicero

Od početka 2015. godine u Binvestovim poslovnicama se može pronaći i Corona Extra, četvrto pivo po prodaji u svijetu i najizvoženije pivo na planeti. Naime, Corona Extra se izvozi u više od 180 zemalja svijeta, i svaka boca piva se proizvodi isključivo u Mexicu, što joj daje posebnu ekskluzivnost i originalnost.

Glavne osobine Corone Extra su, uz zanimljiv dizajn i prozirnu bocu koja otkriva njenu prepoznatljivu zlatnu boju, rezak i osvježavajući okus obogaćen ugodnim notama ječma i hmelja. Preporuka za konzumiranje Corone direktno iz boce ima više razloga. Osim praktičnosti i jednostavnosti, Corona poslužena uz krišku limuna i konzumirana direktno iz boce daje posebno iskustvo punine i bogatstva okusa.

Iako sastav Corone o njoj govori da je pivo, ona predstavlja puno više od toga, a ponajprije stil života koji simbolizira kvalitetu, ekskluzivnost i autentičnost. Prozirna boca sa dugačkim grlićem koja nema klasičnu papirnu etiketu, poseban način konzumacije, asocijacija na more, sunce i zabavu, pršte iz samo jednog pogleda na Coronu Extra i otkrivaju Meksičku tradiciju koja seže u 1925. godinu i povezuje prijatelje sve do danas.