Izrada web stranica i web dizajn - Cicero

Sa znakom crvenog Pitúa na etiketi (kojega neki zovu jastogom), Pitú je najprepoznatljiviji brend Cachace na svijetu. Napravljen je od svježe odrezane šečerne trske, koja je poznata po kvaliteti i izvrsno se miješa sa svježim voćem i sokom. Pitu je piće Caipirinhe, nacionalnog koktela u Brazilu.

Cachaça (čita se kah-sha-sa) je tradicionalno piće u Brazilu i vodeće alkohono piće u zemlji. Za razliku od običnog ruma, koji je napravljen od melase (šećernog sirupa), cachaça je čisti destilat koji se dobije prešanjem svježe šećerne trske. Proizvodnja cachaçe u Brazilu je 1,3 milijardi litara godišnje. To je 3. najprodavanije alkoholno piće u svijetu.

Engarrafamento Pitu Ltda., smješten u pokrajini Pernambuco u sjeveroistočnom dijelu Brazila, je 75 godina star obiteljski posao s tradicijom beskompromisne predanosti umjetnosti spravljanja cachace. Ne štedi se u dobivanju najbolje šečerne trske i čiste vode, te možete biti sigurni da pijući Pitu dobivate najbolju cachacu koja je bezuvjetno osigurana ugledom obitelji.

Caipirinha je nacionalni coctail Brazila. Originalno poznat kao zemljoradničko piće, pronašao je svoj put do glavnih gradova Rio De Janeiro i Sao Paola i od tamo do najpoznatijih barova i restorana u cijelom svijetu. S Pituom ćete napraviti najbolju Caipirinhu i druge voćne koktele.

web: www.pitu.com

Zapremnina: 0,7 L
Podrijetlo: Brazil